Korte Hoogstraat 15 E
3011GJ Rotterdam
010 - 414 9946
kantoor@alsemgeestdb.nl

Projectbegeleiding directievoering
Project

directievoering

Opdrachtgever

diversen

Locatie

diversen

Ontwerp

diversen

Uitvoering

diversen

Binnen ons werk worden de eigen projecten maar op verzoek ook ontwikkelingen door derden begeleid als bouwdirectie voerende partij.

Het vertegenwoordigen van de opdrachtgever in de uitvoering van het bouwproces, het voorzitten en verslaan van de benodigde bouwvergaderingen tussen de opdrachtgever en de aannemer, het bewaken van de planning, het budget en de contractvoorwaarden vormt de basis van deze taak. Beslissingen in meer- en minderwerk en de controles daarop, het adviseren en bijstaan van de opdrachtgever in het maken van de juiste beslissingen is een ander belangrijk onderdeel van deze werkzaamheden. Bouwdirectiewerk loopt vanaf het opstarten, door gedurende uitvoering en narooi periode tot en met het volledig zijn opgeleverd van het project en draagt zorg voor een optimaal eindresultaat voor de opdrachtgever.

Cookie instellingen

Alsemgeest Design & Build maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid
Instellingen