Korte Hoogstraat 15 E
3011GJ Rotterdam
010 - 414 9946
kantoor@alsemgeestdb.nl

profiel

Alsemgeest Design & Build BV faciliteert de complete ontwikkeling van het bouwproces. Met een ”Rotterdamse mentaliteit” van aanpakken wordt voortvarend gewerkt aan de meest uiteenlopende opdrachten.

Ontwerp, architectuur en locatie ontwikkeling als uitgangspunt voor het in een vloeiende lijn komen tot de bouwuitvoering van wensen en eisen als mede de bewaking van dit proces in budget en planning.

Onze order portefeuille is breed georiĆ«nteerd en beslaat o.a. woonhuizen, villa’s, appartementsgebouwen, interieur design en complexe stedelijke invullingen. De opdrachten zijn te herleiden tot opgaven in de renovatie, nieuwbouw, verbouw en restauraties van o.a. rijks monumentale gebouwen.

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers is het hoofddoel wat wij stellen. Korte krachtige lijnen en werkprocessen in een professionele omgeving met gedegen kennis van alle facetten van het opzetten tot en met het opleveren van gebouwen zowel nieuw als in gecompliceerde verbouwingen en renovaties.

Overleg en helderheid in een open structuur met opdrachtgevers, overheden en uitvoerende bouwbedrijven alsmede onze kennis van de specifieke problemen en het herkennen van de specifieke belangen van deze partijen maakt onze organisatie tot een spil in het bouwproces.

Cookie instellingen

Alsemgeest Design & Build maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid
Instellingen