Korte Hoogstraat 15 E
3011GJ Rotterdam
010 - 414 9946
kantoor@alsemgeestdb.nl

Aktueel
Geen categorie
Nieuwbouw Schmidt Zeevis in uitvoering

Nieuwbouw Schmidt Zeevis in uitvoering

Schmidt Zeevis Rotterdam BV vordert gestaag; Alsemgeest DB heeft het ontwerp verzorgd en fungeert nu als directievoerder en organiseert het totale het projectmanagement over deze grote nieuwbouw uitvoering voor deze bekende Rotterdamse vishandel; de werkzaamheden welke zijn gestart op 1 december lopen op planning, de bouw met de diverse uiteenlopende gecontracteerde partijen wordt door ons gecoördineerd. De oplevering vindt plaats in augustus. Schmidt verhuist na 100 jaar op 30 augustus vanaf het Vasteland. Op de speciaal ingerichte website vindt u aanvullende informatie www.schmidtnieuwbouw.nl


 

 

 

Cookie instellingen

Alsemgeest Design & Build maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele en analytische doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacybeleid
Instellingen